Topa Institute op de Packaging Awards

Op 15 maart 2018 werden voor de derde keer de NL Packaging Awards uitgereikt; dé vakprijs voor de verpakkingsbranche. De NL Packaging Awards is er voor de hele branche: van verpakkingsproducenten en designbureaus tot merkeigenaren. In twaalf categorieën zijn de beste verpakkingen beloond met een prestigieuze award.
Een kleine vijfhonderd gasten waren aanwezig in Studio 21 in Hilversum en zagen wie de winnaars werden van de NL Packaging Awards 2018. Onder leiding van Art Rooijakkers maakten de juryvoorzitters de winnaars bekend.

Tijdens de NL Packaging Awards heeft Topa Institute een volledig verzorgde transportsimulatie ter beschikking gesteld. Elk bedrijf kon zich inschrijven voor deze prachtige prijs, waarna een loting de winnaar bepaalde. De transportverpakking van deze winnaar wordt nu twee dagen lang uitvoerig onderworpen aan diverse testen en beproevingen. Straks weet dit bedrijf dus precies tegen welke ontberingen zijn transportverpakking bestand is.

Arthur Korver van Topa Institute staat klaar om de winnaar bekend te maken:

Packaging Awards Institute